imbir
ryba
łosoś
roladki

Restauracja z polską kuchnią

Zespołem osób pracujących w kuchni kierować będzie Łukasz Kozioł, ceniony i utytułowany szef kuchni, uczestnik licznych konkursów kulinarnych, który swoją przygodę z gastronomią rozpoczął blisko 20 lat temu. Od początku swojej kariery związany ze Śląskiem, gdzie zdobywał doświadczenie oraz umiejętności. Swoją wiedzę pogłębia poprzez uczestnictwo w różnego rodzaju szkoleniach i warsztatach kulinarnych oraz podróżując w różne zakątki europy szukając inspiracji. Restauracyjne menu opiera na produktach najwyższej jakości w nowatorskiej aranżacji. Dla niego wyznacznikiem w dniu codziennym jest ciągłe pogłębianie wiedzy poparte ciężką pracą.

krewetki

— W naszej restauracji nie zabraknie
najnowszych technik kulinarnych,
dzięki którym przygotowane potrawy
będą posiadały wyjątkową strukturę,
kruchość, smak i soczystość

Szef Kuchni

sushi

— W naszej restauracji nie zabraknie
najnowszych technik kulinarnych,
dzięki którym przygotowane potrawy
będą posiadały wyjątkową strukturę,
kruchość, smak i soczystość

Szef Kuchni

kuchnia

— W naszej restauracji nie zabraknie
najnowszych technik kulinarnych,
dzięki którym przygotowane potrawy
będą posiadały wyjątkową strukturę,
kruchość, smak i soczystość

Szef Kuchni

kieliszek

— W naszej restauracji nie zabraknie
najnowszych technik kulinarnych,
dzięki którym przygotowane potrawy
będą posiadały wyjątkową strukturę,
kruchość, smak i soczystość

Szef Kuchni

tablica

— W naszej restauracji nie zabraknie
najnowszych technik kulinarnych,
dzięki którym przygotowane potrawy
będą posiadały wyjątkową strukturę,
kruchość, smak i soczystość

Szef Kuchni

Dania mięsne
Dania mięsne
Rybne specjały
Rybne specjały
Niedzielne przysmaki
Niedzielne przysmaki
Karta win
Karta win
Specjały chlebowe
Specjały chlebowe
grill

3 ODSŁONY KUCHNI

 

 „Patio Con Gusto” zaprasza w swoje progi trzy dni w tygodniu - czwartki, piątki i niedziele. Soboty to czas na obsługę wyłącznie imprez okolicznościowych i bankietów, z menu układanym we współpracy z klientem.

Atrakcją lokalu jest tzw. „live cooking”, czyli niezwykle spektakularne gotowanie na żywo. Mistrzowie kuchni przygotowują potrawy na Państwa oczach, dając przy tym pobudzający zmysły i atrakcyjny wizualnie pokaz sztuki kulinarnej.
W restauracji nie zabraknie karty win, smacznych deserów i mieszanek kawowych oraz specjałów z pieca chlebowego.

dania mięsne
ryby

3 ODSŁONY KUCHNI

 

 „Patio Con Gusto” zaprasza w swoje progi w niedziele. Pozostałę dni to czas na obsługę wyłącznie imprez okolicznościowych i bankietów, z menu układanym we współpracy z klientem.

Atrakcją lokalu jest tzw. „live cooking”, czyli niezwykle spektakularne gotowanie na żywo. Mistrzowie kuchni przygotowują potrawy na Państwa oczach, dając przy tym pobudzający zmysły i atrakcyjny wizualnie pokaz sztuki kulinarnej.

W restauracji nie zabraknie karty win, smacznych deserów i mieszanek kawowych oraz specjałów z pieca chlebowego.

dania rybne
gotowanie na żywo

SKOSZTUJ NASZEJ KUCHNI

 

 „Patio Con Gusto” zaprasza w swoje progi w niedziele. Pozostałe dni to czas na obsługę wyłącznie imprez okolicznościowych i bankietów, z menu układanym we współpracy z klientem.

Atrakcją lokalu jest tzw. „live cooking”, czyli niezwykle spektakularne gotowanie na żywo. Mistrzowie kuchni przygotowują potrawy na Państwa oczach, dając przy tym pobudzający zmysły i atrakcyjny wizualnie pokaz sztuki kulinarnej.

W restauracji nie zabraknie karty win, smacznych deserów i mieszanek kawowych oraz specjałów z pieca chlebowego.

gotowanie na żywo
Karta win

Karta win rekomendowana przez Wine4You - reprezentujący na zasadzie wyłączności najlepsze domy winiarskie świata - to obejmujący niemal 20 etykiet repertuar starannie dobranych, wyselekcjonowanych win z najlepszych roczników.

Karta win
Specjały chlebowe

W sercu unikalnego, kameralnego patio, w piecu chlebowym wypiekane są metodą tradycyjną autorskie rarytasy szefa kuchni. Aromaty i ciepło opalanego drewnem pieca przywołuje klimat sjesty, błogiego lenistwa i gwarnych spotkań przy wspólnym posiłku. Pozwala rozsmakować się w tradycji…

Specjały chlebowe